Parlayan Kampüs uygulamasını nasıl kullanırım?

Uyguluma Unity-Vuforia üzerinden hazırlanmış olup henüz Google Play Store'da yayınlanmamıştır.  Şu an için sadece Android telefonlarda kullanılabilir.

Aşağıdaki Google-Drive dosya linkine tıklamanız uygulamanın telefonunuza inmesi için yeterli olacaktır.

Siz de uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirip arttırılmış gerçeklik teknolojisini birincil elden deneyimleyerek Sabancı Gölü'ndeki fantastik deniz yaratıklarını keşfe çıkabilirsiniz!

Uygulama Nasıl Çalışır?

Parlayan Kampüs uygulaması temel olarak görüntü tanıma teknolojisini kullanarak, telefonunuzun kamerası tarafından algılanan görüntünün üzerine daha önceden hazırlanmış sanal içeriği getirir. Bu sayede gerçek hayattan tam olarak kopmadan, farklı bir gerçeklik yaşamanızı sağlar.

Uygulamayı en güzel şekilde deneyimlemeniz için gerekli olan tek şey uygulamayı indirip çalıştırdıktan sonra telefonunuzu aşağıda da görünen ve gerçek hayatta Sabancı Üniversitesi gölü etrafında konumlanmış fosforlu resimlere doğru tutmaktır. Daha sonrasında ise telefonunuzun ekranında beliren, proje için tasarlanmış 3 boyutlu fantastik göl canlılarını keşfe çıkabilirsiniz!





İşte telefonunuzda göreceğiniz sahnelerden birer spoiler! Tabi kendi telefonuzla canlıların 4 bir yanında dolaşarak, uzaklaşarak-yakınlaşarak tüm detaylarını keşfedebileceksiniz! :-D











Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar